Creating a more Resourceful world

Contigea in Vorst (Brussel) is uw officiële distributeur van diverse meters van producent Itron.
Ontdek vandaag wat deze meters voor u kunnen betekenen

water-red.png

WATER

Water is een kostbaar goed dat u niet nodeloos wilt verspillen. De oplossingen van Itron stellen u in staat om lekken op te sporen en de waterdruk te bewaken om zo het rendement van uw waterinstallatie te verhogen

ELEKTRICITEIT

Het actieve netwerk, gecreëerd door de getalenteerde ingenieurs van Itron, zorgt ervoor dat u uw stroomtoevoer actief kunt beheren om zo aan uw elektriciteitsbehoeften te voldoen. Met behulp van intelligente en precieze elektriciteitsmeters en toestellen voor gegevensbeheer vindt u de juiste oplossing.

GAS

Gas is een waardevolle, maar risicovolle, grondstof. Dankzij onze innovatieve oplossingen (meters, regelaars, toestellen voor gegevensbeheer en distributie …) beheert u uw gastoevoer tot in de kleinste details, in alle veiligheid.

WARMTEMETERS

Dankzij de precisie van onze warmtemeters, kunt u het individuele verbruik in een collectief gebouw perfect berekenen.

SMART CITIES

Zelfs voor volledige steden levert onze service een sterke meerwaarde. Doe een beroep op ons om de doeltreffendheid van het elektrische net in uw stad te optimaliseren.

INTERNET OF THINGS

Door objecten met elkaar te verbinden, kunt u het energie- en waterverbruik ervan terugdringen. De innovatieve producten van Itron helpen u om een Internet of Things te creëren.

silver-spring-hero_608.jpeg

Bedankt voor uw bericht!

BENT U GEÏNTERESSEERD IN ONZE OPLOSSINGEN? NEEM CONTACT OP!